loader image

Tjänster för digital marknadsföring för företag som siktar på kinesiska kunder

NBH är en digital byrå som fångar de kinesiska kunderna

Med vår expertis om kinesiska konsumenters beteende på nätet hjälper vi globala varumärken att positionera sig på den kinesiska digitala marknaden. Vi gör det möjligt för varumärken att bli topphemliga inom sin specifika bransch och specificerad målgrupp.

Alla verksamhet är görs för att stödja varumärkena att nå sina mål och leverera mätbara affärsmål genom digital marknadsföring i Kina.

nbh-logotyp

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET I KINA

Sociala medier

Kinesisk webbplats

Marknadsföring av influencers

PR

Baidu SEO

Baidu SEM

Våra tjänster för digital marknadsföring

Etablera närvaro

Vill du etablera ditt varumärke på nätet i Kina?

Hantering av innehåll

Behöver du hjälp med att hantera ditt kinesiska marknadsföringsinnehåll?

Spårning av uppgifter

Vill du gå före i dina kinesiska marknadsföringsinsatser med hjälp av data?

Kör kampanjer

Vill du komma igång med digitala annonser i Kina?

Varför är det viktigt att nå den kinesiska marknaden på nätet?

Kina har skapat sitt eget unika digitala landskap som skiljer sig från resten av världen. Plattformar som vanligtvis används för digital marknadsföring, t.ex. Google, Facebook, Instagram och Twitter, är helt enkelt inte fungerar inte i Kina.

Med sitt unika digitala landskap har Kina kommit att ligga i framkant när det gäller digital marknadsföring och har 1020 miljoner aktiva internetanvändare.

Internetanvändare

Månatliga aktiva användare på Kinas största sökmotor Baidu

Användare på Kinas främsta sociala medieplattform WeChat (globalt)

Wvad gör du får du med bygga upp din online närvaro i Kina?

Ägarförhållanden

Ta ansvar för ditt varumärke på nätet i Kina. Se till att du har en professionell närvaro på nätet i linje med ditt varumärke riktlinjer. Undvik att ditt varumärkes berättas av 3rd parter som t.ex. återförsäljare eller distributörer.

Öka försäljningen

Att ha en skräddarsydd marknadsföringsstrategi för Kina kommer att göra det möjligt för dig att få fler affärer, både från befintliga kunder och för att generera leads. till nya kunder.

Stora data

Genom att göra digital marknadsföring i Kina får du data som gör att ditt varumärke bättre kan förstå din målgrupp. Usuppgifterna för att optimera din närvaro på nätet och följa konsumentbeteendet hos din målgrupp i Kina.

Användarupplevelse

Säkerställ a toppmodernt slutanvändare upplevelse av ditt varumärke, som täcker alla officiella kontaktpunkter på nätet. ditt varumärke anpassad för att passa konsumentbeteendet hos Kinesiska slutanvändare.

Lokaliserat innehåll

Skräddarsytt innehåll på kinesiska som är anpassat till din målgrupp. Skapa innehåll på kinesiska för den kinesiska marknaden, kommunicera inte din berättelse på engelska i Kina.

Tillväxt i näringslivet

Med marknadsföring i Kina kommer ditt varumärke att positioneras på den kinesiska marknaden, vilket gör det möjligt för ditt varumärke att vidareutveckla och öka sin affärsverksamhet..

Vad gör NBH unikt?

NBH är ditt dedikerade marknadsföringsteam i Kina. Med vårt team av marknadsförare både i Kina och i Europa erbjuder vi varumärken möjligheten att få en marknadsavdelning i Kina genom oss.

Våra experter består av av infödda kineser som har erfarenhet av att arbeta för globala varumärken i Europa och Kina. Samt européer som har erfarenhet av att arbeta och bo i Kina.

Denna kombination gör det möjligt för oss att vara en bro och länk för varumärken till den kinesiska marknaden och få Kina att känna sig närmare den kinesiska marknaden. varumärkena HQ.

 • Bästa byrån för digital marknadsföring i Kina i norra Europa
 • +8 års yrkeserfarenhet
 • Team och kontor i Kina och Europa
 • Förtrodd partner till Tencent, Douyin, Alipay
 • De europeiska varumärkenas portvakter i Kina
 • Digitalt kunniga och professionella marknadsförare

Läs några av våra fall

Kollmorgen

Vi hjälpte Kollmorgen att optimera sin sökmotorstrategi med SEO och SEM.

 

 • +110 leads genererade
 • -20 % lägre kostnad per klick

Kvaser

Vi hjälpte Kvaser med att sätta upp en marknadsföringsstrategi och optimerade deras kinesiska webbplats och WeChat-närvaro.

 

 • Skräddarsydd marknadsföringsstrategi för Kina
 • Optimerat Baidu-konto
 • Optimerat WeChat-konto

Svenskt Trä

Lyfta varumärket och öka varumärkeskännedomen samt främja vikten av hållbarhet och Sveriges ledande position i branschen.

 

 • +380 % Weibo-följare
 • +1 miljon annonsvisningar i WeChat
 • +480.000 PR Expostures

Laiba

Laiba behövde hjälp med att hantera sina sociala mediekanaler och genomföra en innehållsplan, inklusive copywriting och utformning av inlägg.

Vi hjälpte till med att skapa, genomföra och rapportera kampanjer på sociala medier samt samarbeta med KOLs.

 

 • +9 % WeChat-anhängare
 • +237 % Följare till Lilla röda boken
 • 13 miljoner intryck av varumärket i CNY-kampanjen

Ett ord från vår VD

I en värld där Kinas digitala kommunikationskanaler är unika jämfört med resten av världen och med skillnader i kultur och språk gör det svårt för internationella företag att marknadsföra sina varumärken till kinesiska kunder.

NBH:s team har täppt till denna klyfta genom att ha marknadsföringsexperter med starka band till båda kulturerna. Hemligheten med att bygga ett starkt varumärke kommer från strategin och innehållet som utvecklas av människorna bakom arbetet.

Vår vision är att bli den främsta marknadsföringsbyrån för företag som söker en byrå för att utveckla sitt varumärke i Kina.

Vårt uppdrag är att göra det möjligt för internationella varumärken att utvecklas och nå sin potential på den kinesiska marknaden.

Vi finns till för att hjälpa varumärken som vill växa på den kinesiska marknaden, är du intresserad är du välkommen att kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi kan bli ditt marknadsföringsteam i Kina!

Jonathan Kullman

Jonathan Kullman, VD

NBH: DITT TEAM FÖR KINA-VARUMÄRKET

NBH är en digital byrå som fångar de kinesiska kunderna. I en värld där Kinas digitala kommunikationskanaler är unika jämfört med resten av världen, skapar och bygger våra marknadsföringsexperter starka närvaron och kampanjer som inspirerar till handling och ger mätbara affärsresultat. 

NBH är baserat i Shanghai, Stockholm och Köpenhamn, Helsingfors och Reykjavik och är officiell betrodd partner till Tencent, Douyin, Alipay och Ctrip.

Boka ett samtal med vårt säljteam

Öppnar en kalender för vårt säljteam. Boka när det passar dig!
Boka ett möte

Håll dig uppdaterad om kinesiska marknadsföringstrender?

Dela detta