loader image

Digital marknadsföring för företag som siktar på att nå kinesiska kunder

NBH är den digitala marknadsföringsbyrån som når ut till den kinesiska marknaden

Med vår expertis inom kinesiskt konsumentbeteende på nätet hjälper vi globala varumärken att positionera sig på den kinesiska digitala marknaden. Vi gör det möjligt för varumärken att nå sin specifika bransch och målgrupp.

Alla verksamhet är görs för att stödja varumärkena att nå sina mål och leverera mätbara affärsmål genom digital marknadsföring i Kina.

nbh-logotyp

DITT TEAM FÖR DEN KINESISKA MARKNADEN

Sociala medier

Kinesisk hemsida

Influencers

PR

Baidu SEO

Baidu SEM

Våra tjänster för digital marknadsföring

Etablera närvaro

Vill du etablera ditt varumärke online i Kina?

Digital marknadsföring

Behöver du hjälp med att skapa content anpassat för marknadsföring i Kina?

Data insamling och analys

Ligg steget före och ta kontroll med hjälp av datadriven utveckling

Skapa kampanjer

Vill du öka din synlighet med hjälp av digital annonsering i Kina?

Sociala medier

Vill du börja använda sociala medier i Kina?

Sökmotor

Behöver du hjälp med SEO och SEM för Kina?

Varför är det viktigt att nå Kinas digitala marknad?

Kina har skapat sitt egna unika digitala landskap som skiljer sig från resten av världen. Plattformar som vanligtvis används för digital marknadsföring, t.ex. Google, Facebook, Instagram och Twitter, fungerar helt enkelt inte i Kina. 

Med sitt unika digitala landskap har Kina kommit att ligga i framkant när det gäller digital marknadsföring och har 1020 miljoner aktiva internetanvändare.

Internetanvändare

Aktiva användare / månad på Kinas största sökmotor Baidu

Användare på Kinas främsta sociala medieplattform WeChat (globalt)

Dina vinster av att bygga upp digital närvaro i Kina 

Ägandeskap

Ta ansvar för ditt varumärke på nätet i Kina. Se till att du har en professionell närvaro på nätet i linje med ditt varumärke riktlinjer. Undvik att ditt varumärkes berättas av 3rd parter som t.ex. återförsäljare eller distributörer.

Ökad försäljning

Att ha en skräddarsydd marknadsföringsstrategi för Kina kommer att göra det möjligt för dig att nå fler affärer, både med befintliga och nya kunder.

Datadrivna resultat

Genom digital marknadsföring i Kina tillgängliggörs data som gör att du bättre kan förstå din marknad. Data som gör det möjligt att optimera din synlighet online, och följa kundens beteende.

Användarupplevelse

Säkerställ att du skapar den bästa upplevelsen för ditt varumärke, anpassat efter dina kunders behov och beteende. 

Skräddarsytt content

Skräddarsytt innehåll på kinesiska som är anpassat till din målgrupp. Skapa innehåll på kinesiska för den kinesiska marknaden, kommunicera inte din berättelse på engelska i Kina.

Tillväxt

Med marknadsföring i Kina kommer ditt varumärke att positioneras på den kinesiska marknaden, vilket gör det möjligt för ditt varumärke att vidareutveckla och öka din affärsverksamhet.

Vad gör NBH unikt?

NBH är ditt dedikerade marknadsföringsteam i Kina. Med vårt team av marknadsförare både i Kina och i Europa erbjuder vi varumärken möjligheten att få en marknadsavdelning i Kina genom oss.

Våra experter består av ett kinesiskt team som har erfarenhet av att arbeta för globala varumärken i Europa och Kina, samt européer som har erfarenhet av att arbeta och bo i Kina.

Denna kombination gör det möjligt för oss att vara en bro och länk för varumärken till den kinesiska marknaden och få Kina att känna sig närmare den kinesiska marknaden. varumärkena HQ.

 • Främsta kinesiska digitala marknadsföringsbyrå i Scandinavien
 • +8 års proffisionell erfarenhet 
 • Team och kontor i Kina och Europa
 • Förtrodd partner till Tencent, Douyin, Alipay
 • Vi öppnar upp dörren till europeiska varumärken att nå Kina
 • Digitalt kunniga och professionella marknadsförare

Några av våra kundresultat

Kollmorgen

Vi hjälpte Kollmorgen att optimera sin sökmotorstrategi med SEO och SEM.

 

 • +110 leads genererade
 • -20 % lägre kostnad per klick

Kvaser

Vi hjälpte Kvaser med att sätta upp en marknadsföringsstrategi och optimerade deras kinesiska webbplats och WeChat-närvaro.

 

 • Skräddarsydd marknadsföringsstrategi för Kina
 • Optimerat Baidu-konto
 • Optimerat WeChat-konto

Svenskt Trä

Vi har hjälpt Svenskt Trä att öka sin varumärkeskännedomen samt främja vikten av hållbarhet och Sveriges ledande position i branschen.

 

 • +380 % Weibo-följare
 • +1 miljon annonsvisningar i WeChat
 • +480.000 PR Exponering

Laiba

Laiba behövde hjälp med att hantera sina sociala mediekonton och genomföra en content plan, copywriting och utformning av inlägg.

Vi hjälpte till med att skapa, genomföra och rapportera kampanjer på sociala medier samt samarbeta med KOLs.

 

 • +9 % WeChat-anhängare
 • +237 % Följare till plattformen Little Red Book (LRB)
 • 13 miljoner intryck av varumärket i CNY-kampanjen

Ett ord från vår VD

I en värld där Kinas digitala kommunikationskanaler är unika jämfört med resten av världen och med skillnader i kultur och språk, blir det svårt för internationella företag att marknadsföra sina varumärken till den kinesiska marknaden.

NBH:s team har fyllt denna lucka genom att ha marknadsföringsexperter med starka band till båda kulturerna. Hemligheten med att bygga ett starkt varumärke kommer från strategin och innehållet som utvecklats av människorna bakom arbetet.

Vår vision är att bli den främsta marknadsföringsbyrån för företag som söker en byrå för att utveckla sitt varumärke i Kina.

Vårt uppdrag är att göra det möjligt för internationella varumärken att utvecklas och nå sin potential på den kinesiska marknaden.

Vi finns till för att hjälpa varumärken som vill växa på den kinesiska marknaden, är du intresserad är du välkommen att kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi kan bli ditt marknadsföringsteam i Kina!

Jonathan Kullman

Jonathan Kullman, VD

NBH: DITT TEAM FÖR VARUMÄRKES UPPBYGGNAD I KINA

NBH är en digital byrå som når din kund i Kina. I en värld där Kinas digitala kommunikationskanaler är unika jämfört med resten av världen, skapar och bygger vi stark närvaro med hjälp av digital marknadsföring som inspirerar och ger mätbara affärsresultat. 

NBH är baserat i Shanghai, Stockholm och Köpenhamn, Helsingfors och Reykjavik och är officiell betrodd partner till Tencent, Douyin, Alipay och Ctrip.

Boka ett samtal med vårt säljteam

Öppna upp kalendern för vårt säljteam. Boka när det passar dig!
Boka ett möte

Vill du få mer kunskap, och hålla dig uppdaterad med det senaste i digitala Kina?

Dela detta