AI-SI Global och NBH går samman för att föra starka varumärken från Slovenien, Kroatien och Serbien till Kina

okt 28, 2020 |
Nyheter

AI-SI Global är baserat i Slovenien och är en allomfattande tjänsteleverantör som sammanför företag med de mest lämpliga lösningarna för den kinesiska marknaden. Från kinesiska turister, betalningslösningar, varumärkesbyggande i Kina till allmän affärsrådgivning. För att kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga service har AI-SI Global inlett ett samarbete med NBH för att stärka sitt erbjudande av marknadsföringstjänster i Kina för följande marknader: Slovenien, Kroatien och Serbien.

”På AI-SI GLOBAL arbetar vi bara med de bästa specialisterna på den globala marknaden. För branding- och marknadsföringstjänster på den kinesiska marknaden förlitar vi oss på NBH:s digitala marknadsföringsbyrå. Vi är övertygade om att NBH kommer att leverera tjänsterna med maximal ansträngning och mätbara resultat för våra kunder.” säger Domen Jere, medgrundare och COO på AI-SI GLOBAL.

”NBH har fokuserat sin verksamhet på den nordiska marknaden eftersom vår filosofi är att våra experter måste ha nödvändig erfarenhet från det varumärke vi arbetar med, både ur ett bransch- och ursprungsperspektiv. Samarbetet med AI-SI Global är vårt första samarbete utanför Norden och vi är övertygade om att vi har en bra match med vår filosofi eftersom Domen Jere och hans team ger stor erfarenhet från både Kina och de centraleuropeiska länderna Slovenien, Kroatien och Serbien medan NBH tillhandahåller den djupgående kunskapen från ett brett industriperspektiv. Vi tror att vi tillsammans kommer att kunna erbjuda AI-SI GLOBALs kunder de bästa lösningarna”, säger Jonathan Kullman, VD på NBH.

Redo att nå den kinesiska digitala marknaden?

Boka en kostnadsfri konsultation med NBH:s experter för att bedöma hur ditt företag ska gå vidare på den digitala marknaden i Kina.

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET CHINA

Vi är experter på hur du kan rikta din digitala marknadsföring i Kina.