Vi skapar och Optimerar ert digitala marknadsinnehåll i Kina

NBH positionerar ditt varumärke i enlighet med det kinesiska kundbehovet. Tillsammans skräddarsyr vi ert material för er specifika bransch och målgrupp. Vi utvecklar en kommunikationsplan, med allt från copywriting och grafisk design till dagliga interaktioner. 

Vi skapar unikt marknadsföringsinnehåll för Kinas digitala marknad

Vi är experter på Kinas digitala landskap och skapar innehåll baserat på er varumärkesprofil.   

Oavsett om det handlar om att optimera er CN-webbplats, WeChat, Little Red Book, TikTok, Weibo, Bilibili eller Dianping - vi skapar maximal effekt och identifierar det mest lämpliga innehållet för varje plattform.

Låt NBH hjälpa er att synas på Kinas digitala kanaler...

Sociala Medier

Klicka här

.CN

Kinesisk hemsida

Klicka här

Industri Media (PR)

Klicka här

Sökmotor optimering

Klicka här

Kinesiska sociala medier

Kinas digitala landskap kan vara knepigt. Var ska man börja, var ska man vara och vad är möjligt? NBH, med sin expertis och flera års erfarenhet av att arbeta med företag från olika branscher, anpassar vi ditt varumärke till marknaden. Vi rekommenderar och vägleder dig till de plattformar du bör (eller måste) använda för att skapa varumärkeskännedom.  

NBH skapar innehåll baserat på Kinas preferenser, nya trender och integrerar med dina följare samtidigt som vi ser till att ditt varumärke genomsyrar din digitala marknadsföring!

Klicka här för att lära dig mer om Kinas sociala medier!

Sveriges ambassad innehållshantering

CASE: Sveriges ambassad i Peking

Genomförde en content plan och hanterade deras sociala mediekanaler, inklusive copywriting och grafiskdesign av inlägg.

Kinesisk hemsida

Kinesiska användare föredrar att använda det kinesiska språket när de använder sökmotorer, även om de söker efter internationella ämnen. Om du utformar en hemsida med det kinesiska språket kommer det bygga upp ett förtroende hos kunden samt gynna dina sökresultat på Baidu (Kinas största sökmotor). 

Nå ut till din målgrupp genom genom en lokalt hostad hemsida i Kina

Läs mer om kinesisk webbplats

Läs mer

NBH hjälper dig att få bättre ranking på Baidu, "Kinas svar på Google", genom att skapa ett kinesisk domän för din webbplats, antingen .cn eller .cn.com. Baidu rankar kinesiska domäner högre i sökresultatet än globala domäner.

För att få en ännu bättre användarupplevelse rekommenderar NBH att du har din hemsida i Kina. Genom att ha din hemsida i Kina ser du till att din webbplats har en snabb laddningshastighet.

För att få din webbplats hostad i Kina behöver du en domän och en ICP-licens (Internet Content Provider).

NBH kan hjälpa dig att optimera din sökrankning och skapa en bättre användarupplevelse genom att hitta dig på Baidu och besöka din hemsida!

Kolmeks webbplats i Kina

CASE: Kolmeks

NBH skapade Kolmeks kinesiska hemsida, optimerade hastigheten och SEO på Baidu.

Skapa PR för industri media i Kina

Vi fungerar som er PR-byrå i Kina genom våra väletablerade kontakter med KOLs, industri media och olika tidskrifter. Genom att noga övervaka hur ditt varumärke skrivs om kan NBH förse dig med relevanta strategier.  

PR-artiklar är ett kostnadseffektivt sätt att synas i flera olika medier och visas i sökresultaten i sökmotorerna Baidu och Sogou.  

Din artikel kan delas med följare, men också tas upp av andra medier som väljer att skriva om dig. PR-artiklar kommer att stanna online och vara tillgängliga för din målgrupp att hitta när de söker på nätet i Kina.

Läs mer om hur NBH arbetar med PR i Kina.

Kolmeks webbplats i Kina

CASE: Anthon Berg

NBH ökade varumärkeskännedomen i Kina och skapade innehåll som förbättrade resultaten i sökmotorn Baidu.

Sökmotor optimering

Innehållet i dina kanaler spelar en viktig roll för att få en hög placering i Kinas främsta sökmotor Baidu (Kinas svar på Google). 

NBH:s expertis skräddarsyr ditt innehåll, håller det levande, uppdaterat och ständigt föränderligt. Vi guidar även dig genom de externa webbplatserna som kan vara användbara för att optimera din SEO.  

NBH har flera års erfarenhet av att skapa kampanjer och annonser för Baidu SEM, så att ditt företag når ut till din målgrupp samtidigt som vi ser till att ditt företag är i linje med er varumärkesinriktning! 

Låt NBH hjälpa ditt företag att öka synligheten och trovärdigheten genom att använda Baidu SEM och optimera din Baidu SEO!

Läs mer om hur NBH kan förbättra din sökrankning här! 

kolmorgen mobilt innehåll

CASE: Kollmorgen

NBH använde SEM för att öka antalet leads till Kollmorgens säljteam och optimerade deras SEM-konto på Baidu.

Boka ett möte med en av våra experter!

Lämna dina kontaktuppgifter så skickar vi dig en länk till vår möteskalender!
Boka ett möte

Håll dig uppdaterad med det senaste inom Kinas digitala marknad

Dela detta