loader image

Vi skapar innehåll för din digitala marknadsföring i Kina

NBH placerar ditt varumärke i enlighet med de kinesiska kundernas preferenser. Med din vägledning skapar NBH en röst för den kinesiska konsumenten. Vi utvecklar din kommunikationsplan, från copywriting till grafisk design och dagliga interaktioner. 

Vi hanterar ditt marknadsföringsinnehåll i Kina

Vi är experter på Kina digitala landskapet och skapar innehåll baseraddin identitet.

Huruvida det är optimera din CN webbplats, WeChat, Lilla röda boken, TikTok, Weibo, Bilibili eller Dianping - vi skapar maximal effekt och identifiera mest lämpliga innehåll för varje plattform.

Låt NBH skapa ditt innehåll för Kinas digitala kanaler...

Sociala Medier

Klicka för att bläddra till avsnittet

.CN

Kinesisk hemsida

Klicka för att bläddra till avsnittet

PR

Klicka för att bläddra till avsnittet

Sökmotor optimering

Klicka för att bläddra till avsnittet

Kinesiska sociala medier

Kinas digitala landskap kan vara knepigt. Var ska man börja, var ska man vara och vad är möjligt? NBH, med sin expertis och flera års erfarenhet av att arbeta med företag från olika branscher, anpassar ditt varumärke till marknaden. Vi rekommenderar och vägleder dig till de plattformar du bör (eller måste) använda för att skapa varumärkeskännedom.  

NBH skapar innehåll baserat på Kinas preferenser, nya trender och integrerar med dina följare samtidigt som vi ser till att ditt varumärke genomsyrar din digitala marknadsföring!

Sveriges ambassad innehållshantering

CASE: Sveriges ambassad i Peking

Genomförde en content plan och hanterade deras sociala mediekanaler, inklusive copywriting och utformning av inlägg.

Kinesisk hemsida

Varför du behöver en kinesisk hemsida

Kinesiska användare föredrar att använda det kinesiska språket när de använder sökmotorer, även om de söker efter internationella ämnen. Om du utformar en hemsida med det kinesiska språket kommer det bygga upp ett förtroende hos kunden samt gynna dina sökresultat på Baidu (Kinas största sökmotor).  

Läs mer om kinesisk webbplats

NBH hjälper dig att få bättre ranking på Baidu, "Chinas svar på Google", genom att skapa en kinesisk domän för din webbplats, antingen .cn eller .cn.com. Baidu rankar kinesiska domäner högre i sökresultatet än globala domäner.  

För att få en ännu bättre användarupplevelse rekommenderar NBH att du har din webbplats i Kina. Genom att ha din webbplats i Kina ser du till att din webbplats har en snabb laddningshastighet.  

För att få din webbplats värd i Kina behöver du en domän och en ICP-licens (Internet Content Provider).  

NBH kan hjälpa dig att optimera din sökrankning och skapa en bättre användarupplevelse genom att hitta dig på Baidu och bläddra runt på din webbplats! 

Kolmeks webbplats i Kina

CASE: Kolmeks

NBH skapade en kinesisk webbplats, optimerade den för hastighet och SEO på Baidu.

Skapa PR i Kina

Vi agerar som din PR avdelning i Kina via vår väletablerade förbindelser med KOLs, media och tidskrifter. Genom nära övervaka hur din varumärke är pratas om om NBH kan tillhandahålla dig med relevant taktik och planer.

PR artiklar är a kostnadseffektiv sätt att vara ses flera olika medier och visas på i sökning resultatBaidu och Sogou Sök på motor.

Din artikel kan vara delas med följare, men även tas av andra media som väljer till skriva om dig som också. PR artiklar kommer förbli på nätet och vara tillgängliga på för din målgrupp målgrupp till hitta söker på på nätet i Kina.

Kolmeks webbplats i Kina

CASE: Anthon Berg

NBH ökade varumärkeskännedomen i Kina och skapade innehåll som förbättrade resultaten i sökmotorn Baidu.

Sökmotor optimering

Innehållet i dina kanaler spelar en viktig roll för att få en hög placering på Kinas främsta sökmotor Baidu (Kinas svar på Google).

NBH:s expertis skräddarsyr ditt innehåll, håller det levande, uppdaterat och ständigt föränderligt. Vi guidar dig också genom de externa webbplatser som kan vara användbara för att optimera din SEO.

NBH har flera års erfarenhet av att skapa kampanjer och annonser för Baidu SEM, så att ditt företag når din målgrupp samtidigt som vi ser till att ditt varumärke är i linje med ditt företags värde!

Låt NBH hjälpa ditt företag att få synlighet och trovärdighet genom att använda Baidu SEM och optimera din Baidu SEO!

kolmorgen mobilt innehåll

CASE: Kollmorgen

NBH använde SEM för att öka antalet leads till Kolmorgens säljteam och optimerade deras SEM-konto på Baidu.

Boka ett samtal med vårt säljteam

Öppna upp kalendern för vårt säljteam. Boka när det passar dig!
Boka ett möte

Vill du få mer kunskap, och hålla dig uppdaterad med det senaste i digitala Kina?

Dela detta