loader image

Lär känna din marknad med data insamling

Till skapa nya följare, kostymörer, visningar och gillar - NBH fortsätter din innehåll levande och konkurrenskraftig.

Vi är transparenta om din uppgifter spårningatt vi, tillsammans kan vara en steg framåt och optimera din synlighet.

PRESTANDA I REALTID

Vi hjälper dig att förstå dina kinesiska kunder. Vi samlar in data i realtid, och använder det för att få våra kunder att prestera ännu bättre.

Vi är datadrivna och anser att det är viktigt att ge dig full insikt om vad som händer på en föränderlig marknad, med dina konkurrenter och med ditt varumärke.

analys Kina

DATADRIVEN INSIKT

Vi ger dig rapporter som visar dina följares demografi, social push och den totala prestandan på den sociala plattformen. Allt presenterat på engelska som ger dig som varumärkesägare en överblick och förståelse för hur ditt varumärke presterar digitalt i Kina.

DIGITALT GENOMFÖRANDE

Med hjälp av uppgifterna hjälper vi dig att justera ditt digitala tillvägagångssätt, din innehållsplan och dina sociala kampanjer. Allt för att nå dina målinriktade affärsmål på Kinas digitala marknad. Vi hjälper dig att lyckas och nå nya mål!

VIKTIGA SPÅRNINGSMÅTT

Kinesiska slutanvändares beteende i sociala medier och på webbplatser
Profiluppgifter om dina följare på kinesiska sociala medier
Besökartrafik till din webbplats
Medievärde som skapas genom medieinvesteringar

Låt NBH hjälpa dig att spåra dina data på...

Sociala Medier

Klicka för att bläddra till avsnittet

.CN

CN Hemsida

Klicka för att bläddra till avsnittet

PR-resultat

Klicka för att bläddra till avsnittet

SEO/SEM

Klicka för att bläddra till avsnittet

sociala medier i Kina

INTRYCK OCH ENGAGEMANG I KINESISKA SOCIALA MEDIER

Vi utvärderar ditt varumärkes popularitet genom att beräkna antalet följare. Vi visar dig intrycket och engagemanget för varje social push på kinesiska sociala medieplattformar som WeChat, Weibo, Little RED Book, Douyin och Bilibili.

KPI:er

 • Följare
 • Intryck
 • Förlovning
 • ... och mer

Spåra din marknadsföring i Kina

Boka ett möte med en av våra säljare. Tillsammans diskuterar vi dina specifika behov och får veta mer om hur vi kan hjälpa dig att spåra data på Kinas sociala medieplattformar.
Boka ett möte
Kolmeks webbplats i Kina

Utnyttja den fulla potentialen av din kinesiska webbplats

Vi ger dig full insikt med data om hur din kinesiska webbplats presterar när det gäller totala och unika besökare. Genom att analysera dina resultat kan vi ge dig förbättringar för att bättre vägleda besökarna till och genom din webbplats.

NBH kan se till att din webbplats är skräddarsydd och optimerad för just din kund!

KPI:er

 • Besökare
 • Ledningar
 • Förlovning
 • Klickar
 • ... och mer

Spåra din marknadsföring i Kina

Boka ett möte med en av våra säljare. Tillsammans diskuterar vi dina specifika behov och får veta mer om hur vi kan hjälpa dig att spåra data på din kinesiska webbplats. Boka ett möte

baidu-analyser

KINESISK SÖKMOTOR

NBH hjälper ditt varumärke att optimera SEO på Baidu, den främsta sökmotorn i Kina. Genom att använda Baidu SEO, kan vi samla in data om hur du kan förbättra din Baidu SEO. Tillsammans ser vi till att du får en topplacering på Baidu SERP (search engine result page).

Baidu SEM, liksom Google SEM, kan generera fler intryck, klick och direkta leads. Vi tar reda på CTR och CPC för olika sökord och hur många leads som har genererats med hjälp av annonser.

NBH har god erfarenhet av att arbeta med olika branscher och framför allt har vi kunskap om Kinas digitala landskap. Med dataspårning ser vi till att du optimerar användningen av Baidu för att på bästa sätt nå din kinesiska marknad.

KPI:er

 • Medievärde

 • Klickar

 • CTR (klickfrekvens)

 • CPC (kostnad per klick)

 • Ledningar

 • ... och mer

Spåra din marknadsföring i Kina

Boka ett möte med en av våra säljare. Tillsammans diskuterar vi dina specifika behov och får veta mer om hur vi kan hjälpa dig att spåra data i sökmotorer.
Boka ett möte

KINESISKA PR INSIKTER

Det som är bra med PR-artiklar i Kina är att när du väl har publicerat dem i relevanta medier inom din bransch blir de ett permanent innehåll. Det betyder att det i motsats till medieköp som bara ger dig exponering under den tid du betalar för det.

PR-artiklar hjälper din SEO och ger dig bättre exponering i sökresultaten.

Ännu bättre är att det är möjligt att spåra och följa upp de intryck som har genererats för varje enskild PR-aktivitet som ditt varumärke genomför. På så sätt kan du identifiera vilka medieplattformar som är mest relevanta och korrekta för ditt varumärke att vara närvarande och associerade med. Detta kan också kopplas till framtida affärsmöjligheter och vad din nästa kund får veta om ditt varumärke.

KPI:er

 • Intryck
 • Klickar
 • Medievärde
 • ... och mer

Spåra din marknadsföring i Kina

Boka ett möte med en av våra säljare. Tillsammans diskuterar vi dina specifika behov och får veta mer om hur vi kan hjälpa dig att spåra data om dina PR-kampanjer.
Boka ett möte

Boka ett samtal med vårt säljteam

Öppnar en kalender för vårt säljteam. Boka när det passar dig!Boka ett möte

Vill du få mer kunskap, och hålla dig uppdaterad med det senaste i digitala Kina?

Dela detta