Etablera närvaro i Kina

Med nästan 10 års erfarenhet skapar NBH:s experter på kinesiskt digitalt konsumentbeteende värde genom att positionera ditt varumärke som top-of-mind hos din målgrupp.

TA ÄGANDESKAP AV DITT VARUMÄRKE MED DIGITAL MARKNADSFÖRING I KINA  

Vi ser till att ditt varumärke har rätt digital närvaro och använder rätt plattformar på rätt sätt i Kinas digitala landskap. Vi gör det möjligt för ditt företag att nå din målgrupp i de olika faserna av kundresan. 

Kinas digitala marknad kan verka knepig, men med över 1 miljard aktiva internetanvändare erbjuder Kinas växande progressiva marknad stora möjligheter. 

 

Låt NBH hjälpa dig att etablera dig digitalt i Kina med...

Strategi

Klicka här

Sociala Medier

Klicka här

.CN

CN Hemsida

Klicka här

WeChat
Miniprogram

Klicka här

marknadsföringsstrategi i Kina

STRATEGI FÖR DEN KINESISKA MARKNADEN

Allt börjar med en strategi. Du känner ditt varumärke bäst och vet vilka mål du vill uppnå med din marknadsföring. Vad vi på NBH gör är att hjälpa dig att nå dina mål!  

Vi har skapat och genomfört strategier för över 100 företag inom B2C och B2B och hjälpt dem att nå sina mål. För att etablera närvaro och växa i Kinas digitala marknad är en digital strategi grundläggande.  

NBH ger dig:

    • Konkurrent analys

    • Marknadsundersökningar

    • Marknadsföringsstrategi

marknadsföringsstrategi för Kina

Etablera närvaro i Kina?

Boka ett möte med en av våra experter för att diskutera dina specifika behov för att etablera din närvaro i Kina!
Boka ett möte

kinesiska webbplatsanvändare

KINAS SOCIALA MEDIER

Närvaro på sociala medier är grundläggande för marknadsföring av företag i Kina. NBH kan det kinesiska sociala medielandskapet, vi skapar närvaro och synlighet på de sociala medieplattformar som är bäst lämpade för ditt varumärke.  

NBH arbetar med de största och mest attraktiva plattformarna för att skapa engagemang och stärka ditt varumärke mot din specifika målgrupp.

Vår expertis omfattar en rad olika plattformar, från den främsta sociala medieplattformen i Kina - WeChat till Little Red Book, Weibo, Bilibili, Douyin/TikTok och Meituan Dianping för att nämna några.

användning av sociala medier i Kina
WeChat-logotyp i färg
TikTok-logotyp
Bilibilis logotyp
Weibos logotyp i färg
Dianpnig logotyp
LittleRedBook logotyp

Etablera närvaro i Kina?

Boka ett möte med en av våra experter för att diskutera dina specifika behov för att etablera din närvaro i Kina!
Boka ett möte

kinesiska webbplatsanvändare

KINESISK HEMSIDA

NBH har stor erfarenhet av att anpassa företags hemsida till den kinesiska marknaden. Vi har allt som behövs för att skapa och driva en kinesisk webbplats. Från utveckling av hemsida, hostinglösning, skapande av innehåll till dagligt underhåll.  

Om du vill att din hemsida ska ha en snabb laddningshastighet och kunna optimera din ranking på Kinas största sökmotor Baidu (Kinas svar på Google) måste din hemsida vara hostad i Kina. För att kunna hosta din hemsida i Kina krävs en kinesisk domän och en ICP-licens. 

Precis som i västvärlden är din hemsida en viktig del av ditt varumärke. NBH ser till att din hemsida toppar i sökresultat och att er målgrupp får en god användarupplevelse när de besöker just er site!

Läs mer om hur du skaffar en webbplats i Kina här

kinesiska webbplatsanvändare

Etablera närvaro i Kina?

Boka ett möte med en av våra experter för att diskutera dina specifika behov för att etablera din närvaro i Kina!
Boka ett möte

WECHAT
MINIPROGRAM

WeChat med över 1,2 miljarder användare är inte bara en "app" utan en "superapp" som alla i Kina använder varje dag, både i sitt yrkesliv och i vardagen.   

Genom att lansera WeChat Mini Program har WeChat återigen skapat ett paradigm skifte i mobilanvändandet. WeChat Mini Program kan beskrivas som en app i en app, utan att man som användare behöver ladda ner något till sin hårdvara.  

Exempelprojekt för HAAN

Mini Program har utökat möjligheterna både för B2C och B2B. Med över 200 kategorier kan ett Mini Program utveckla allt från e-handel för att integrera ditt globala CRM-system till WeChat eller en portfölj för att visa upp dina produkter och tjänster för kinesiska intressenter och beslutsfattare.   

Oavsett vilken bransch du är verksam inom ger WeChat Mini Program oändliga möjligheter att anpassa vad och hur du vill engagera din målgrupp i Kina i olika faser av deras kundresa.   

Ligg steget före och låt NBH integrera Mini Program i din närvaro i Kina. Läs mer ingående om WeChat Mini Program här.

Boka ett möte med en av våra experter!

Lämna dina kontaktuppgifter så skickar vi dig en länk till vår möteskalender!
Boka ett möte

Håll dig uppdaterad med det senaste om den kinesiska digitala marknaden

Dela detta