NBH:s VD Jonathan Kullman med i Resumé!

maj 16, 2023 |
Nyheter

Vi är glada att meddela att NBH:s VD Jonathan Kullman har blivit omnämnd i en av Sveriges största branschtidningar, Resumé!

I intervjun diskuterade han den enorma potential som digital marknadsföring i Kina erbjuder för företag som vill expandera. I intervjun undersöks olika sätt att effektivt använda digital marknadsföring för att etablera en stark närvaro och nå ut till målgruppen i Kina.

Intervjun behandlade olika ämnen, bland annat vikten av att anpassa marknadsföringsstrategier för att passa den lokala marknaden och förstå den kinesiska publikens kulturella bakgrund.

Med tanke på den stora mångfalden på den kinesiska marknaden är det viktigt att anpassa budskap, bilder och kampanjer till den lokala kulturen, vilket kan öka ditt varumärkes attraktionskraft avsevärt.

Artikeln ligger bakom en betalvägg, men som alltid är du välkommen att kontakta oss om du vill lära dig mer om det digitala landskapet i Kina eller om hur du kan expandera din verksamhet digitalt!

Du hittar hela artikeln genom att klicka här!

  • LinkedIn
  • Facebook
Jonathan Kullman och NBH Shanghai kontorsbyggnad.

Redo att nå den kinesiska digitala marknaden?

Boka en kostnadsfri konsultation med NBH:s experter för att bedöma hur ditt företag ska gå vidare på den digitala marknaden i Kina.

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET CHINA

Vi är experter på hur du kan rikta din digitala marknadsföring i Kina.

Share This