NBH: vinnare av Business Excellence Awards 2020

mar 25, 2020 |
Nyheter

Varje år delar Acquisition International ut Business Excellence Awards till företag som har visat excellens och passion inom sin sektor. NBH och dess team har vunnit utmärkelsen: ”Bästa specialist på digital varumärkesprofilering för kinesiska företag i norra Europa”.

NBH är en av de ledande Kina-fokuserade digitala byråerna i Skandinavien med kontor i Shanghai, Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Reykjvik. I en värld där Kinas digitala kommunikationskanaler är unika i förhållande till resten av världen och med skillnader i kultur och språk, gör det det svårt för skandinaviska företag att marknadsföra sina varumärken till kinesiska konsumenter”. NBH:s team har täppt till denna lucka genom att ha marknadsföringsexperter med starka band till båda kulturerna. Hemligheten bakom att bygga ett starkt varumärke ligger i den strategi och det innehåll som tas fram av människorna bakom arbetet.

På NBH kommer alla från en stark marknadsföringsbakgrund och har bott och/eller arbetat i både Kina och Skandinavien. Varje teammedlem är därför NBH:s kunders varumärkesambassadör och förstår samtidigt den kinesiska konsumenten. Denna unika kombination gör det möjligt för NBH att utveckla den bästa varumärkesstrategin och genomförandet av den för ditt varumärke.

Redo att nå den kinesiska digitala marknaden?

Boka en kostnadsfri konsultation med NBH:s experter för att bedöma hur ditt företag ska gå vidare på den digitala marknaden i Kina.

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET CHINA

Vi är experter på hur du kan rikta din digitala marknadsföring i Kina.