WEBINAR: Digital marknadsföring för B2B i Kina – Hur når man rätt målgrupp?

aug 17, 2023 |
Event sv | Nyheter

Delta i vårt kommande webbinarium som anordnas i samarbete med DCCC – Danish Chamber of Commerce in China, Danish Chamber of Commerce Hong Kong och Danish-Chinese Business Forum.

Delta i detta webbinarium och få djupare insikter i Kinas digitala landskap och de möjligheter som finns för att öka försäljningen och varumärkesnärvaron för B2B-företag!

Varför är detta viktigt?

B2B-marknadsföring i Kina har traditionellt kretsat kring personliga evenemang, mässor och utbyte av visitkort. Detta paradigm har dock förändrats. Pandemin har påskyndat den digitala omvandlingen för B2B-företag, vilket ställer nya krav och ett nytt perspektiv på att skapa ”rätt” typ av marknadsföring i det digitala landskapet för att expandera och effektivt nå potentiella kunder.

Försäljningsprocessen har blivit mer digital, vilket ger ökade möjligheter att hitta nya kunder i Kina via digitala plattformar. Därför har betydelsen av att synas och kontrollera hur ditt företag och dess produkter/tjänster presenteras ökat och samtidigt blivit mer utmanande. Det beror på att allt digitalt måste skräddarsys för Kina, i Kina.

Under seminariet kommer vi att belysa följande ämnen:

  1. WeChat: Hur kan företag få tusentals relevanta följare från sin egen bransch?
  2. Kinesisk webbplats: Hur kan du optimera ditt företags webbplats så att den blir snabb och synlig för din kinesiska målgrupp?
  3. Baidu SEM: Hur kan företag skapa affärsmöjligheter genom Kinas största sökmotor?
  4. Media inom industrin (PR): Hur kan företag få dussintals kinesiska medier inom deras bransch att bevaka deras företag?

Delta i vårt webbinarium!

Anmäl dig till vårt kommande webbinarium och få en ny, djupgående inblick i det digitala landskapet i Kina. Talare vid evenemanget är Jonathan Kullman, NBH:s marknadsföringsexpert i Kina och VD, och Richard Hårdänge, marknadsföringsexpert i Kina, flytande kinesiska, partner och CCO på NBH.

Missa inte detta fantastiska tillfälle, ta med dina kollegor och låt dig inspireras! Mer information nedan.

När: 29 augusti 2023

Tid: 09.00-10.00 CET

Språk: Engelska

Plats för mötet: Onlinemöte, länk skickas en dag före webbinariet

Kostnad:

Medlem i DCCC – Gratis

Icke-medlem: 150 RMB

Mer information och hur du registrerar dig, klicka här!

Redo att nå den kinesiska digitala marknaden?

Boka en kostnadsfri konsultation med NBH:s experter för att bedöma hur ditt företag ska gå vidare på den digitala marknaden i Kina.

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET CHINA

Vi är experter på hur du kan rikta din digitala marknadsföring i Kina.