VD Jonathan Kullman i intervju med Market Magazine!

aug 13, 2023 |
Nyheter

Vi är glada att kunna meddela att NBH återigen har uppmärksammats av branschmedia. Den här gången i den svenska branschtidningen Market. NBH:s VD Jonathan Kullman deltar i en intervju där han sätter strålkastarljuset på det digitala Kina.

I intervjun beskrivs Kinas digitala marknad, vad som är viktigt att tänka på och vilka misstag företag ofta gör när de investerar i Kina.

Jonathan lyfter fram olika trender som friluftsliv och hästsport. Beroende på vilken bransch du befinner dig i är det viktigt att anpassa din marknadsföring, om du lyckas göra det på rätt sätt kan framgången bli enorm.

Artikeln belyser ett vanligt misstag som många företag gör: att anta att den digitala strategi som de använder i västvärlden också fungerar i Kina. Ett tips som Jonathan ger är att ta vara på möjligheten inom B2C att utnyttja det växande antalet kinesiska turister. Denna grupp har en betydande köpkraft och kan ge insikter om vad som också kan lyckas i Kina.

Läs hela intervjun genom att klicka dig in på Market här.

  • LinkedIn
  • Facebook

Redo att nå den kinesiska digitala marknaden?

Boka en kostnadsfri konsultation med NBH:s experter för att bedöma hur ditt företag ska gå vidare på den digitala marknaden i Kina.

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET CHINA

Vi är experter på hur du kan rikta din digitala marknadsföring i Kina.

Share This