NBH deltar på Sweden-China Trade Councils konferensdag: Att navigera i Kina

sep 21, 2023 |
Nyheter

Navigating China – en heldagskonferens om att göra affärer på en marknad som ständigt utvecklas

För att möta den växande efterfrågan på information, kunskapsutbyte och nätverkande i det kinesiska affärslandskapet bjöd Sweden-China Trade Council in till ”Navigating China”, en heldagskonferens som planeras till den 21 september 2023 i Stockholm.

Evenemanget var utformat för att ta upp viktiga aspekter av handeln med Kina och tillgodose behoven hos både små och medelstora företag och stora svenska företag, vilket garanterar en insiktsfull undersökning av den aktuella handelsdynamiken med Kina.

Vår VD Jonathan Kullman, CCO och partner Richard Hårdänge samt Client Director Johanna Atterby deltog i evenemanget som representanter för NBH. Det var en fullspäckad dag med många insiktsfulla presentationer och möjligheter till nätverkande.

Tack till alla talare, alla möten och, viktigast av allt, till Sweden-China Trade Council för värdskapet för denna dag! Läs mer om detta evenemang och det fullständiga schemat här.

  • LinkedIn
  • Facebook

  • LinkedIn
  • Facebook

Redo att nå den kinesiska digitala marknaden?

Boka en kostnadsfri konsultation med NBH:s experter för att bedöma hur ditt företag ska gå vidare på den digitala marknaden i Kina.

DITT TEAM FÖR VARUMÄRKET CHINA

Vi är experter på hur du kan rikta din digitala marknadsföring i Kina.

Share This