Kinesisk webbplats

NBH har stor erfarenhet och expertis när det kommer till att anpassa kunders hemsidor för den kinesiska marknaden.

Genom att hosta din hemsida i Kina och skapa lokalt anpassat innehåll kan du dra nytta av fördelar som högre sökmotorrankning, snabbare laddningstider och ökat förtroende från din målgrupp.

Nå ut till din målgrupp genom genom en lokalt hostad hemsida i Kina

För att framgångsrikt bedriva affärer i Kina så kan det vara avgörande att ha din hemsida hostad i landat. Detta kan hjälpa din webbplats att laddas snabbare för kinesiska användare och förbättra din placering i sökmotorer i landet.

Kina har över 900 miljoner internetanvändare och är därmed landet med den största online populationen i världen

Baidu, Kinas största sökmotor, prioriterar indexering av kinesiska hemsidor framför globala. Om du vill etablera dig och skapa en stark närvaro är det därför viktigt att få en hög placering i sökresultaten. När du skapar din hemsida är det inte bara viktigt att använda det kinesiska språket utan också att lokalisera språket för din målgrupp samtidigt som du behåller dina varumärkesriktlinjer.

Att ha en kinesisk hemsida med server i Kina kan ge många fördelar, bland annat snabbare laddningshastighet och större sannolikhet att få en högre placering i sökresultaten. Dessutom ger det en möjlighet att optimera din SEO bättre.

Webbplats skapad för Kvaser

skärmdump av webbplatsen kvaser

Webbplats skapad för Oilon

oilon kinesisk webbplats skärmdump
N

Utöka din räckvidd

Genom att bygga en hemsida i Kina öppnar du din verksamhet för en helt ny marknad. Kina har världens största befolkning, med över 1,4 miljarder människor. Detta innebär en enorm möjlighet för företag att nå en större publik och potentiellt öka din kundbas.

N

Förbättra din SEO

En hemsida i Kina kan förbättra din sökmotoroptimering (SEO) och hjälpa ditt företag att ranka högre på sökmotorernas resultatsidor (SERP). Om du har en hemsida med server i Kina kan du öka laddningshastigheten på din webbplats och hjälpa din hemsida att rankas högre på Baidu, Kinas största sökmotor.

N

Skapa förtroende hos kinesiska konsumenter

Att ha en webbplats i Kina kan också bidra till att skapa förtroende hos kinesiska konsumenter. Kina har strikta regler för internet och att ha en webbplats i Kina kan visa kinesiska konsumenter att ditt företag är legitimt och pålitligt.

N

Förbättra användarupplevelsen

Slutligen kan en webbplats i Kina förbättra användarupplevelsen för kinesiska konsumenter. Genom att ha en webbplats i Kina laddas din webbplats snabbare och blir mer tillgänglig för kinesiska konsumenter. Detta kan bidra till att förbättra den övergripande användarupplevelsen och potentiellt leda till fler konverteringar.

Mer läsning

NBH:s guide: Attrahera kinesisk turism med Dianping

NBH:s guide: Attrahera kinesisk turism med Dianping

Om du ska resa till andra sidan jordklotet, hur planerar du din resa? Eller om du vill fly från staden till landet över en helg, vart vänder du dig då? Många känner kanske igen sig i att klicka sig in på Google, läsa bloggar eller öppna Tripadvisor, men i Kina är det...

NBH:s guide: Hur viktig är Weibo för er närvaro på nätet i Kina?

NBH:s guide: Hur viktig är Weibo för er närvaro på nätet i Kina?

Kinas sociala mediescen kan för många beskrivas som en djungel och förvirrande att navigera i. Men om du har varit engagerad i Kina ett tag har du förmodligen hört talas om Weibo. Det är en social medieplattform som enkelt kan beskrivas som en "mikroblogg". Weibo...

NBH Tjänster för webbplatser

Webbdesign

Vi ser till att din webbplats har en design som är relevant och som tilltalar dina kinesiska kunder, men som samtidigt återspeglar dig som varumärke.

Z

ICP-licens

För att hosta din webbplats i Kina krävs en ICP (Internet Content Provider). NBH kan hjälpa dig att registrera och underhålla din ICP-licens.

Lokaliserat innehåll

Vi ser till att ditt språk är lokaliserat och representerar ditt varumärke, samt att ditt innehåll är målinriktat och återspeglar dina varumärkesriktlinjer.

Webbhotell

Vi migrerar och ser till att din CN-webbplats finns på en lämplig server i Kina och tillhandahåller underhållningstjänster för webbplatsen.

Granskning av webbplats

För att se till att din webbplats är helt optimerad för den kinesiska marknaden, utför vi en så kallat ”audit” där vi identifierar potentiella problem med hemsidans prestanda och användarupplevelse, t.ex. laddningshastighet eller svårigheter att komma åt visst innehåll.

Börja bygga din webbplats i Kina!

Boka ett möte med en av våra experter!

Leave your contact details and we’ll send you a link to our meeting calendar!
Book a meeting

Håll dig uppdaterad med det senaste om Kinas digitala marknad

Share This